|

Urmează

Nu există evenimente următoare.

Au avut loc

NOAPTEA MUZEELOR
Vă așteptăm sâmbătă 13 mai 2023 de la ora 16.30 la noi la câteva povești frumoase – etnografice și literare – și la două concerte și, desigur, la un pahar de vorbă. Iată pachetul de evenimente:
Atelier de gastronomie traditionala 04.04.2023 Muzeul Satului Banatean
Activitatea culturală ,,Atelier de gastronomie tradiţională ritualică cu degustare, mâncare specifică de post”coincide cu perioada Postului Mare, perioada de asceză premergătoare Paștilor. Postul Mare durează patruzeci de zile, la care se adaugă săptămâna Patimilor, periodă în care au loc o multime de randuieli tradiționale pe care vrem să le prezentăm
33 de ani de la Revoluția 1989 la Muzeul Satului Bănățean Timișoara
Vă așteptăm marți 20.12.2022 la ora 13.00 în Sala de expoziție temporară, la rememorarea, dezbaterea și vizualizarea acestui eveniment care în urmă cu 33 de ani a schimbat viețile tuturor.
Simpozion la Muzeul Satului Banatean
În perioada 24 – 25 noiembrie 2022, Muzeul Satului Bănățean organizează cea de-a șaptea ediție a simpozionului internațional de comunicări științifice intitulat Memoria Satului Românesc, cu participarea specialiștilor din domeniul muzeal, al științelor asociate etnologiei și a protecției și a promovării patrimoniului cultural din România și Republica Serbia.
Invitatie simpozion
Invitatie dositei
Translate »
Scroll to Top