|

Termeni și Condiții - Muzeul Satului Bănățean Timișoara

1. Introducere

Bine ați venit la Muzeul Satului Bănățean Timișoara. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a achiziționa bilete sau abonamente pentru vizitarea muzeului sau pentru alte servicii contra cost oferite de noi. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

1.1 Cumpărarea Biletelor

1.1.1. Cumpărarea biletelor online vă permite să achiziționați bilete pentru vizitarea Muzeului Satului Bănățean Timișoara. Biletele vor fi transmise electronic către adresa dvs. de e-mail și vor fi disponibile în contul dvs. de utilizator.

1.2 Datele de Contact

1.2.1. Vă rugăm să furnizați datele corecte de contact, inclusiv adresa de e-mail și numărul de telefon. Toate comunicările legate de biletele achiziționate vor fi trimise la adresa de e-mail furnizată. Dacă pierdeți parola, veți primi un link de resetare prin e-mail.

1.3 Schimbarea Datelor de Contact

1.3.1. Dacă doriți să schimbați adresa de e-mail sau numărul de telefon după înregistrare, puteți face acest lucru din profilul dvs. de utilizator în secțiunea “Modifică Datele Contului”. După efectuarea modificărilor, va trebui să vă reconectați.

2. Bilete și Abonamente
2.1. Bilet Adult:

Biletul “Bilet Adult” permite accesul la toate obiectivele Muzeului Satului Bănățean Timișoara.

Acesta poate să fie achiziționat online.

2.2. Bilet Student:

Biletul “Bilet Student” permite studenților accesul la toate obiectivele Muzeului Satului Bănățean Timișoara.

Acesta poate să fie achiziționat online.

2.3. Abonament lunar:

Abonamentul lunar permite accesul la toate obiectivele Muzeului Național al Banatului Timișoara, Muzeului Național de Artă Timișoara și Muzeului Satului Bănățean Timișoara timp de o lună.

Acesta poate să fie achiziționat fizic de la oricare dintre cele trei muzee.

2.4. Abonamentul săptămânal:

Abonamentul săptămânal permite accesul la toate obiectivele Muzeului Național al Banatului Timișoara, Muzeului Național de Artă Timișoara și Muzeului Satului Bănățean Timișoara timp de o săptămână.

Acesta poate să fie achiziționat fizic de la oricare dintre cele trei muzee.

2.5. Bilet unic de vizitare adult:

Biletul unic de vizitare adult permite vizitarea tuturor obiectivelor Muzeului Național al Banatului Timișoara, Muzeului Național de Artă Timișoara sau Muzeului Satului Bănățean Timișoara.

Acesta poate să fie achiziționat fizic de la oricare dintre cele trei muzee.

Pentru grupuri mai mari de 20 de persoane, prețul biletului este redus la 18 RON de persoană.

2.6. Bilet unic de vizitare student:

Biletul unic de vizitare student permite studenților vizitarea tuturor obiectivelor Muzeului Național al Banatului Timișoara, Muzeului Național de Artă Timișoara sau Muzeului Satului Bănățean Timișoara.

Acesta poate să fie achiziționat fizic de la oricare dintre cele trei muzee.

Pentru grupuri mai mari de 20 de persoane, prețul biletului este redus la 4,5 RON de persoană.

3. Valabilitatea Biletelor și Abonamentelor
3.1. Biletele și abonamentele achiziționate online sunt valabile până la sfârșitul anului calendaristic în curs și nu pot fi anulate sau returnate.
4. Identificare în Muzeu
4.1. La intrarea în Muzeul Satului Bănățean Timișoara, veți fi identificați în baza biletului dvs. Biletele sunt nominale și permit accesul doar pentru persoanele nominalizate în cerere.
4.2. Acte de Identitate

4.2.1. Pentru identificare, este recomandat să aveți asupra dvs. un act de identitate valabil (buletin de identitate, carte de identitate, pașaport, permis de conducere).

5. Utilizarea Abuzivă a Site-ului
5.1. Orice formă de utilizare abuzivă sau ilegală a site-ului nostru, inclusiv tentativa de acces neautorizat, poate duce la blocarea contului dvs. și la acțiuni legale în conformitate cu legea.
6. Drepturi de Autor și Drepturi de Utilizare a Conținutului
6.1. Toate drepturile de autor asupra conținutului de pe site-ul nostru, inclusiv texte, imagini și alte materiale, sunt rezervate Muzeului Satului Bănățean Timișoara.
7. Contact
7.1. Pentru orice întrebări sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de pe pagina de Contact.

 

Acești termeni și condiții pot fi modificați în orice moment, așa că vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice schimbări. Vă mulțumim pentru vizita dvs. la Muzeul Satului Bănățean Timișoara!

Translate »
Scroll to Top