|

Intalnire cu monografistii banateni
In 28.05.2016 ora 11.00 – ÎNTÂLNIRE CU MONOGRAFIŞTII SATELOR BĂNĂŢENE Evenimentul cultural „Întâlnirea cu monografiştii satelor bănăţene” acţiune înscrisă în Agenda culturală pe anul 2016, se va desfăşura pe 28 mai, la ora 11.00.

Vor participa monografişti bănăţeni ce au la activ monografii publicate, cât şi alţi pasionaţi cercetători ai istoriei satelor provinciei noastre şi care au în pregătire alte monografii.
Pe agenda de lucru sunt înscrise următoarele:
-prezentarea ultimelor monografii publicate
-discuții despre metodologia de scriere a unei monografii, în scopul elaborării unei lucrări care să să respecte normele de redactare în vigoare și care totodată să se ridice la nivelul standardelor unei lucrări ştiinţifice, din punct de vedere al conținutului.
Avem invitaţi de onoare – Ioan David, Marcel Sămânţă, Marius Bizerea. Menţionăm că acțiunea a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie.
Ne putem mândri cu faptul că, sub coordonarea specialiştilor muzeului nostru, s-au elaborat mai multe monografii ce au fost publicate anii trecuţi. Pentru anii viitori se dorește păstrarea tradiției.
Responsabil eveniment – muzeograful Ioan Traia.

Evenimente următoare

Translate »
Scroll to Top