|

Lansare aplicație Audioghid MSBT
Vă invităm joi 18 aprilie 2024 la ora 16.00 la Muzeul Satului Bănățean la lansarea aplicației audioghid MSBT cu cod QR, aplicație gratuită pentru publicul larg disponibilă în magazinul Google Play și App Store, pentru sistemele de operare Android și iOS.

Aplicația conține: voce în limba română și engleză pentru povestea interioarelor și a exterioriarelor; texte în limbilie română și engleză pentru toate cele menționate, și fotografii; cod QR Deep Link smart, scanabil și cuantificabil instalat pe fiecare obiectiv de vizitare. Deep Link înseamnă că detectează dacă aplicașia există sau nu pe dispozitivul mobil; în caz că aplicația nu este instalată, codul QR face trimitere la ea direct în magazinul Google Play sau App Store. Cuantificabil înseamnă că ține automat evidența numărului de scanări (utilizări), asemena unui contor, fiind și o măsurătoare statistică.

Aplicația se bucură de sprijinul financiar integral a CJ Timiș.

Lansarea unei necesități tehnice de upgrade cultural va fi întregită la muzeu, după bunul obicei, de un pahar de vorbă la o câmpenească.

Vă așteptăm cu drag!

Evenimente următoare

Translate »
Scroll to Top