|

OPEN PRESS PHOTO, ediția a VII-a
Stimați colegi, colaboratori și prieteni, vă invităm joi 17.11.2022 la Muzeul Satului Bănățean la ora 13.00 pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu la un eveniment cu continuitate: expoziția de fotografie Open Press Photo.

Zece fotoreporteri timișoreni vor expune câte zece fotografii cu felii din viață, din toate domeniile: cultural, social, politic, sport, instantanee din Timișoara dar și din afara României.Aceste felii din viață sunt de fapt oglinda unei munci ai cărei conotații deseori combină mai multe aspecte: datoria, pasiunea, simțul civic, informarea. Poveștile în imagini din această ediție sunt văzute prin obiectivele foto ale următorilor fotoreporteri: Petre Irimuș, Adrian Panduru, Adrian Pîclișan, Gheorghe Gelu, Virgil Simonescu, Valentina Saroși, Gabi Brezeanu, Marcel Neag, Ilie Sârbu și subsemnatul. Evenimentul este finanțat de CJ Timiș.

Vă așteptăm cu drag la un pahar de vorbă și, desigur, la o zacuscă, să închidem oficial toamna, având în vedere că se anunță o vreme de tranzit către iarnă.

Evenimente următoare

Translate »
Scroll to Top